Edellinen asia | Seuraava asia Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa

Liitteet
  Suomiehen koulun kartta
  Suomiehen koulun sijaintikartta

Kunnanhallitus

§ 266

05.11.2018

 

Rakennettujen kiinteistöjen myynti, Suomiehen koulun kiinteistöt

 

841/02.07.00.01/2018

 

KH § 266

Suomiehen koulu sijaitsee osoitteessa Suomiehen koulutie 267. Koulun alue käsittää tilat Suomiehen koulu, kiinteistötunnus 543-412-2-33, Suomiehen koulu II, kiinteistötunnus 543-412-2-34 ja Suomiehen koulu III, kiinteistötunnus 543-412-2-74. Tilojen yhteispinta-ala on noin 2,3 ha. Koulun alueella sijaitsee kaksi opetuskäytössä ollutta rakennusta ja talousrakennus.

 

Tilakeskus on laatinut selvityksen tyhjänä olevista tai tyhjenemässä olevista tiloista (rakennuksista), jonka pohjalta konsernijaosto ja tekninen lautakunta ovat käsitelleet tyhjien toimitilojen kohtaloa. Suomiehen koulun osalta tekninen lautakunta esittää sen myyntiä kokonaisuutena tai selvityksen jälkeen mahdollisesti jaettuna kohteena.

 

Elinkeino- ja kuntakehityskeskuksen maankäyttötiimi on valmistellut kohteen myyntiä tarjoushuutokaupalla Huutokaupat.com sivuston kautta. Ensimmäisessä vaiheessa on tarkoituksenmukaista laittaa yhtenä kokonaisuutena myyntiin kaikki kolme tilaa rakennuksineen. Mikäli markkinatilanne edellyttää, voidaan myöhemmin koulun alue jakaa ja markkinoida sitä kahtena eri kohteena.

 

Tarjoushuutokaupan ehtona on, että kunta voi hylätä kaikki tarjoukset.

 

Esitys:

Kunnanhallitus päättää, että Suomiehen koulu, joka käsittää kolme selostusosassa mainittua tilaa ja niillä sijaitsevat rakennukset, laitetaan myyntiin tarjoushuutokaupalla Huutokaupat.com sivuston kautta.

 

 

Kohteelle ei aseteta hinta-alarajaa, mutta kunta pidättää oikeuden hylätä kaikki tarjoukset.

 

 

Lisätietoja: maankäyttöpäällikkö Hannu Kujala, puh. 040 317 2371

 

Päätös:

Esitys hyväksyttiin.

 

Päätökseen kuuluu liite nro 5.

 

______


Edellinen asia | Seuraava asia Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa