Edellinen asia | Seuraava asia Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa

Liitteet
  Tarjousten avauspöytäkirja

Nurmijärven Vesi -liikelaitoksen johtokunta

§ 32

15.08.2018

 

Päävesijohto Nummenpää-Klaukkala, osuus 1 - Urakoitsijan valinta

 

VESI § 32

Nurmijärven Vesi on pyytänyt tarjouksen päävesijohdon, paineviemärin ja viettoviemäriosuuden saneerauksesta välillä Nummenpää - Klaukkala (osuus 1) 13.7.2018 klo 12 mennessä neljältä urakoitsijalta. Tarjous saatiin määräaikaan mennessä Lakeuden Maanrakennus Oy:ltä, Terrawise Oy:ltä ja Porin Maastotyö Oy:ltä. Vesihaka Oy ei jättänyt tarjousta. Tarjousten avauspöytäkirja on liitteenä.

 

 

Annetut tarjoukset ovat tarjouspyynnön mukaisia. Urakoitsijan valinta perustuu alimpaan kokonaishintaan. Tarjousvertailu on liitteenä. Edullisimman tarjouksen on antanut Lakeuden Maanrakennus Oy. Urakkahinta on 837 100 € (alv 0 %).

 

 

Perustelut päätöksen taloudellisille vaikutuksille sekä vaikutukset ympäristöön ja ilmastonmuutokseen: Saneerauskohteen valinta perustuu vesihuoltolinjojen kriittisyyteen, kuntoon ja ikään. Vuoden 2018 rakentamisohjelmassa hankkeelle on varattu rahoitusta vuosille 2018 ja 2019.

 

 

Esitys:

Nurmijärven Vesi -liikelaitoksen johtokunta päättää valita päävesijohdon, paineviemärin ja viettoviemäriosuuden saneerauksen välillä Nummenpää-Klaukkala (osuus 1) urakoitsijaksi Lakeuden Maanrakennus Oy:n urakkahintaan 837 100 € (alv 0 %). Urakan laajuus ja ehdot on määritetty tarjouspyynnössä. Sopimus syntyy vasta, kun kumpikin osapuoli on allekirjoittanut urakkasopimuksen.

 

Lisätietoja:

Verkostopäällikkö Kaisa Salminen, p. 040 317 4754

 

Päätös:

Esitys hyväksyttiin.

Päätökseen kuuluu liite nro 1.

______


Edellinen asia | Seuraava asia Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa