Edellinen asia | Seuraava asia Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa

Kunnanhallitus

§ 137

21.05.2018

 

Eron myöntäminen Tarja Saloselle Keski-Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän yhtymävaltuuston jäsenyydestä sekä täydennysvaali

 

352/00.00.01.07/2018

 

KH § 137

Tarja Salonen (KESK) ilmoittaa kirjeellään 14.5.2018 eroavansa Keski-Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän yhtymävaltuuston jäsenyydestä perusteena muut luottamustehtävät.

 

 

Salonen on valittu 26.4.2018 jäseneksi Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n ja Uudenmaan Työterveys Oy:n hallituksiin. Jotta hän ehtisi hoitaa kaikki luottamushenkilötehtävät velvoitteiden mukaisesti, hän pyytää eroa ko. kuntayhtymän yhtymävaltuuston jäsenyydestä. Varajäsenenä toimii Sirpa Granholm.

 

Esitys:

Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että

 

 

1. Tarja Saloselle myönnetään ero Keski-Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän yhtymävaltuuston jäsenyydestä, ja

 

2. hänen tilalleen nimetään uusi jäsen Keski-Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän yhtymävaltuustoon jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

 

Lisätietoja: kunnansihteeri Anne Pölönen, puh. 040 317 2013

 

Päätös:

Esitys hyväksyttiin, ja kunnanhallitus esittää Eija Mattilan nimeämistä uudeksi jäseneksi Keski-Uudenmaan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän yhtymävaltuustoon jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

 

______


Edellinen asia | Seuraava asia Muutoksenhakuohje Kokousasia PDF-muodossa